Lagerstyring

En helhetlig oppfatning av lagerstyring er kritisk

For å forbedre arbeidskapitalen, ser best-in-class selskaper på FTF-prosessen («Forecast To Fulfill») på tvers av flere funksjoner, inkludert innkjøp, økonomi og drift. Dette er spesielt viktig gitt potensialet for motstridende prioriteringer - for eksempel ønsker bedriften høyere lagerbeholdning for å minimere risikoen for ikke å ha varer mens økonomiavdelingen ønsker å redusere verdien knyttet til lagerbeholdningen. Dette krever nøye utviklede tilnærminger for å balansere avveiningene knyttet til hver avgjørelse som er gjort i FTF-prosessen.

Vi undersøker dine forsyningskjedeprosesser fra begynnelse til slutt, og dekker alle aktiviteter som påvirker lagernivåene - fra å bestemme produktspekteret ditt, til prognose og etterspørsel-planlegging, innkjøp, planlegging av produksjon, lagring og distribusjon av ferdige varer.

Vår systematiske tilnærming hjelper deg med å bestemme optimale beholdningsnivåer. Vi bruker velprøvde modeller som gjenspeiler forholdene mellom relevante variabler for å identifisere ineffektivitet og bestemme potensialet for lagerreduksjon.

Vi blander erfaring, verktøy og forståelse for beste praksis i virksomheten med teamets operasjonelle erfaring og lokal kunnskap for å skape en helhetlig arbeidskapitalhåndteringsløsning som kan forbedre kontant-, kostnads- og servicenivåer - og utstyre organisasjonen til å realisere og opprettholde bedre arbeidskapitalforvaltning og opptreden.

Overvåk og forbedre viktige beholdningsprosessindikatorer

Vi bruker indikatorer for å vurdere helsen til din arbeidskapitalstyring, for å hjelpe deg å forstå din bedriftsarbeidskapitalytelse sammenlignet med tilsvarende bedrifter, og for å forenkle deres kontinuerlig forbedring av prosessen.

Indikatorer:

  • Days Inventory Outstanding (DIO) / Gjennomsnittlig antall dager på lager
  • Produkttilgjengelighet
  • Ukurante varer og varer med lav omløpshastighet
  • Ledetider
  • Restordre
Løsninger