Om oss

Norsk Arbeidskapital er et konsulentfirma som spesialiserer seg på styring av arbeidskapital rettet mot små og mellomstore bedrifter.

Vi støtter bedrifter med vår kompetanse for å optimalisere deres arbeidskapital. Dette gjør dem i stand til å frigjøre kapital og øke likviditeten som kan brukes til strategiske investeringer, nedbetaling av gjeld og gi økt utbytte til investorer.
 

Ved å fokusere på tre kritiske prosesser - lagerstyring, kundefordringer og leverandørgjeld - kan vi hjelpe bedriften å forbedre sin kontantstrøm og serviceytelser, og samtidig redusere kostnader og forretningsrisiko.
 

Norsk Arbeidskapital tror at en kombinasjon av forskning, dataanalyse, klar visualisering og løpende oppfølging er nøkkelen til en bærekraftig lav arbeidskapital.

Våre partnere

Norsk Arbeidskapital samarbeider med ledende programvareleverandører som tilbyr innovative løsninger for å forbedre arbeidskapitalstyringen din. Vårt samarbeid med våre partnere bidrar til at vi kan skape markedets beste løsninger for våre kunder.
Onguard er markedsleder innen innovative løsninger for «order-to cash». Den integrerte plattformen sikrer en optimal tilkobling av alle «order-to-cash» prosesser og tillater deling av viktige data. Hver dag bruker bedrifter i mer enn 50 land Onguard-plattformen for vellykket kredittstyring.
Slimstock er markedsleder innen lageroptimalisering i Europa med over 600 kunder. Deres komplette programvarepakke, Slim4, inneholder prognoser og lagerstyring, for å hjelpe deg med å få riktig beholdning til riktig sted og til rett tid.
Medius er en ledende global leverandør av betalingsautomatiseringsløsninger i skyen. Deres løsninger automatiserer og forenkler hele «purchase-to-pay»-prosessen, som muliggjør berøringsløs fakturabehandling, forkortet ledetider, større kontroll og forbedret synlighet av finansielle indikatorer.
Tjenester